Adverteren

Onze merken worden maandelijks door meer dan drie miljoen mannen geconsumeerd, die zich voornamelijk bevinden in de leeftijdscategorie 18-49 jaar. We zijn elk moment in touch met deze moeilijk te bereiken doelgroep.Onze gezamelijke doelgroep

Wij ontwikkelen campagnes die rendement opleveren en dat doen we in nauwe samenwerking met onze partners. Kwaliteit en transparantie zijn belangrijke voorwaarden, want zo willen we én een product in de schijnwerpers zetten én willen we dat onze trouwe doelgroep er iets aan heeft. Daarom denken we graag mee bij het opzetten van een campagne zodat we het optimale resultaat hebben na afloop – waarje de resultaten overigens netjes in een overzichtelijke rapportage toegestuurd krijgt.

Adverteren op de netwerken van ML

Op onze entertainment-, tech- en lifestyle-merken bieden we vele mogelijkheden om op de juiste wijze jouw doelgroep en communicatiedoelstellingen te bereiken. Dit kan met standaard creaties, maar ook middels rich media en maatwerk campagnes. Daarnaast beschikken we ook over een sterk video-productieteam en hebben we een aantal ervaren presentators ter beschikking om bijvoorbeeld een video-advertorial mee op te zetten.

Wij kunnen je ook helpen bij het maken van online creaties als banners, skins, advertorials, video-items en vele andere mogelijkheden. Bekijk hieronder vooral een aantal voorbeelden.

Events

Naast display, advertorials en sponsored stories organiseren we ook regelmatig evenementen. We hebben onze eigen event ruimte waar geregeld launchevenementen, productpresentaties en workshops met media outlets of onze lezers plaatsvinden.

Camiel Toxopeus is ons contactpersoon binnen Media Lizard.


 (+31) 023 23 2027 138

camiel.toxopeus@medializard.nl

+31 6 19 60 30 60