Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Adverteren

Stel, je bent adverteerder en je zoekt exposuremogelijkheden. Waar let je dan op? Het begint vaak met de vraag wat de doelgroep is. Daarnaast kun je je afvragen: heeft de exploitant ervaring met gelijksoortige producten, diensten of doelgroepen? Snappen ze wat van de merken en van de resultaten? Hebben ze laten zien dat ze geïntegreerd kunnen denken en handelen? Kan ik ze wel betalen?

Maar dan komt het: wat voor mensen zijn het? Bij Media Lizard werken alléén mensen met passie voor hun vak. Deskundig, inspirerend, oprecht, zeer betrokken en transparant. Wij willen dat die mensen het naar hun zin hebben, want mensen die het naar hun zin hebben, maken beter werk. Gemotiveerde mensen schrijven betere content, maken mooiere sites en creëren betere videocontent om zo het umfeld te maken voor jullie: de adverteerder.

Altijd resultaatgericht

Wij ontwikkelen campagnes die rendement opleveren en dat doen we in nauwe samenwerking met onze relaties. Bij Media Lizard zijn we bereikbaar. Elke dag en altijd. Betrokkenheid bij de belangen van de adverteerder staan daarbij centraal. Kwaliteit, plezier en transparantie zijn belangrijke voorwaarden en na een gelopen campagne verwerken we de resultaten in een overzichtelijke rapportage.

Adverteren op de netwerken van Media Lizard

Op onze entertainment-, tech- en lifestyle-merken bieden we vele mogelijkheden om op de juiste wijze jouw doelgroep en communicatiedoelstellingen te bereiken. Dit kan met standaard creaties, maar ook middels rich media en maatwerk campagnes. Ook hebben we rest inventory die binnen het veilingsysteem wordt aangeboden.

Wij kunnen je ook helpen bij het maken van online creaties als banners, skins, advertorials, video-items en vele andere mogelijkheden.

Geïnteresseerd in onze mogelijkheden?

Wij denken graag met jou mee over de crossmediale en commerciële mogelijkheden binnen onze netwerken. Voor meer informatie over onze online activiteiten kun je contact opnemen met onze sales afdeling:

Telefoonnummer: 023-3033 555 of 06-19603060
E-mailadres: sales@medializard.nl